Spotify ♥

Tycker inte ni oxå att Spotify är en underbar skapelse? Tänk vad skönt att slippa gå in på Youtube och knappra in vilken låt och sen hitta rätt! Spotify=Love♥
Vad jag ville komma med det var-inget.
Iaf...jag kom på att varje gång jag har riktigt jävla super tråkigt så brukar jag sminka ena mitt öga jätte mycket och sen ta närbild! Det är så himla kul! Haha nu vet ni :)
Nu ska jag chatta me Sara sötis!
Puss ♥♥♥


Sjuk :( ♥

Hej hej!! Imorse vakna jag av att min kusin ringde mej-.-' Inte kul!!!
Vi skulle ha åkt til dom idag men mamma blev sjuk, stackarn! Och sen lite senare så fick jag ont i huvudet och i magen, stackars lilla mig :(
Iaf...funderar på att skaffa en egen blogg...hehe men kmr ju blogga här oxå då! :) Men jag fattar inte vrf man inte får ha sin hotmail adress 2 ggr?! Aaah då måste man ju typ skaffa en ny och hålla på :( Jobbigt!
Det var väl typ allt, idag e det juh....lördag :D haha är det bara jag som glömmer bort vilken dag det är på sommarlovet? ^^
Jaja så kan det gå! Men snart kommer jag väl komma ihåg det för om typ as koort så börjar skoolan :(( Jag börjar ju 8 och vissa säger att det är jobbigast, help mee!!!
Jo juste! Min lärare,CP han typ har ett "högt" tempo i matten så kommer vi typ ha 9 mattebok i 8? Vafan kommer vi då göra i 9?? :O hahaa vi kanske slipper matte i 9 *hoppas, håller tummarna*!
Puss <333

U smile I smile

Gooooooooooooooodkväll allihopa :)
Idag blev det thai mat til middag, det gillar vi alltid :)
Imorrn ska jag till mina släktingar till min lillkusins kalas, naaw 3 år!
Mkt sött! Tror vi kommer bada oxå om dte inte spööö regnar.
Iaf hade det gött hos Sara idag vi spela Wii Dance, fyfan vad kul det var men man blev ju varm som faen :O
Haha det blev som typ ett jogging pass ^^ Btw. Sara o ja är inte singlar sniglar längre, wiho :D Tror det var ok att jag sa det ;P hehe.
Nejmen jag har stööört tråkigt...Borde palla ner mig och duscha och damsuga men jag orkar inte :)
På tal om ingenting så är dte bara jag som längtar till vintern??? Den är sååhäääääääär mysig och man får massa julklappar och sitta inne och drick glögg och ha det gött!
Jo men nu var jag klar här! Pöss <3


Sunny day ♥

Godmorgon lr nåt! ;D
Jag är hos Sara och vi är lite döda....:P Jo men vi har typ dött här i soffan.
Vi ska typ ut o jogga ikväll....vi får se hur det blir med det :P Vet inte om jag måste vara hemma...städa-.-
Iallfall, hon kollar på tv. Vi har jumpat studsmatta :D Wiiihiiiii....Ni får ursäkta att bloggningen suger lite men ni får klara er! :)
Åh fett najs musik video :D Man blir så glad när man tittar på den :)

I love u

Hejsan morgonsvejsan! Det spö regnar...wihoo. But wait, we are in Sweden? Oh rigth i forgot that for a moment-.-
Det suuuuuuuuuuuuger! Jag vill vara i Thailand NU!
Ahh m å s t e h a s o l  n u! Seriöst! Min bränna i ansiktet iaf har typ gått bort? come on! H*lvete oxå! Vill ju vara bruuun till skolan börjar JÖH!
Jaja problem problem.
Nejmen nu ska jag chatta me Sara och hon ska skicka en bild på hennes bf! Haha ne inte än men hoppas det blir så snart ;) Puss <3333

I'm baaaaack :O

Hej hej alla *host* läsare. Jag är mkt medveten om att jag suuuuger på att blogga men men, that's life!
Måste bara svara på en kommentar som Sofia skrev: Förlåt men jag råka blanda ihop filmen som vi såg på morgonen och den på kvällen :$ <3
Iaf. Jag har vart i värmland och det Ä G D E!!!! Så jäävla kul jag har haft!! Vi var på Sunne vattenland och yes jag fick göra   "a blick" Go me! Haha nejmen det var en tjej som bah stirra snett på mig och jag bah: Stirra snett tillbaka och höja på ögonbrynet!! Så jävla ägd hon blev! Iaf ja och bästavän höll på att bränna ner hela huset...hehe jo det e sant...vi *hon* skulle steka pannkakor och hon brände den liiiiite! Och när jag vände mig om så bah: Öööh det är helt rökigt i hela rummet....hon bah: aaaaaaaah *springer i panik till fönstrerna och öppnar, stänger alla dörrar och slänger pannkakan* hahah de var mkt roligare...Och ja juste! Jag höll på att bryta hennes näsa en gång....>.< och hon bröt nästan tån...höhöö och lite mer :) Det var iaf helt stört kul, nu vet ni :)
Nu har jag typ inget att skriva....JO! Ni kan få veta mina planer för restan av sommarlovet :)) : Fredag: sara. Lördag:släkt. Söndag:super städa hemma. Måndag: stan? Tisdag-onsdag:stan. Sen får ja se om det blir att jag åker med några kompisars båt...sen sista veckan ska jag till en kompis i en vecka tror jag :)
Nu har jag inge mer att skriva .) Puss <33333333


Vad händer?!

Jag läste just på Aftonbladets hemsida att det nu är en liten pojke i 8-års åldern som har drunknat i en utomhus-pool. Usch men gud vad hemskt. Vad fan har hänt Sverige??? Finns det ingen j*vla lag på att barn ska kunna simma när de börjar skolan...? Skärp er! Herregud vad hemskt, hans pappa sa att hans värld stannade när han fick reda på det. Gud var hemskt, stackars familj jag lider verkligen med er. Det är bland det hemskaste som kan hända: att förlora sitt eget barn. Jag har för mig att man måste gå i simskola när man börjar skolan, eller var det bara min skola?? Han är det 8 offret bara den här månade tror jag, eller hela sommaren. Det spelar ingen roll, ett liv är ett liv. Livet kunde lika gärna varit ert. Så jag personligen tycker att alla som läser här ska kunna simma otroligt bra. Jag gick i simskola när jag var liten, 2 gånger. Sen när jag var 8-10 (kommer inte ihåg) så simma jag för polisen. Det är jag otroligt glad över att jag gjorde. Nu har jag inga som helst problem alls att simma. Och kom ihåg att alltid hålla koll på dom lite mindre som badar runt dig, om nåt händer är det du som har ansvaret om det var du som såg det. Min pappa räddade en flickas liv, i Thailand. Hon kunde inte simma och ingen såg henne sjunka så pappa röck upp henne. Stolt jag är. Han räddade en flickas liv. Okej det var väl allt. Men kom ihåg att alltid simma försiktigt och kunna simma!!

This time for Sveriigee

Godkväll ;)
Nu har jag äntligen pallat packa klart, fan måste måla naglarna o_o
Jaja hinner väl blogga dårå :P Imorrn bajs tidigt åker jag till Värmeland och det ska bli kul som F A N!
Men det betyder ju: ingen bloggning, jag tror Emma är på landet så hon har ingen tillgång till dator men wtf jag tror ni överlever en vecka ;)
Hmmm idag kom Frida :) (tidningen) fick ett armband *yeeeey* notera det i er Carelåda :))
Nejmen seriöst...kommer nog ta med kameran så jag kan plåta lite 8) jaja PUSS <3

Goodmorgon!

Morning Sweden! Det var nåt as important som jag skulle skriva men har glömt :/
Jo juste! Den här låten: Akcent-That's my name. Har ju härmat fett med mycket Stereo Love :OOOOOO
Jaja ingen vet vilka dom är iallfall så det är nog inget problemo ;)
Iallafall såhär ser dagen ut: vakna, borsta tänder, packlista, tvätta, städa mitt rum, "vila" menas med data paus XP, sen ingen anning :D
nejmen nu ska jag gå, Puss på D I G ;)

H A P P Y

Hihih hejsan allesammans. Nu är jag hemma från farmor :)
Hhaahahahha skratta så jag fan inte fick luft med mina kära kusiner. Dom är såå jäääävla roliga, exakt min typ humor. Iallafall, ska snart gå och lägga mig....:D It's a day tomorrow.
Byebye B i t c h e s :))



Svaris på talis

Saga om Wholy Smoke:
asså du vet att maya indianerna fanns "mayakalendern" som nämns i 2012 är påhittad av snubben som gjorde filmrn -.- XD<3
 Svar: hahahahahahahahahahahaha F A I L av mig :D nåja....careface på det nu :)

Hahah fett söta ju


*******************************************************************************

Ok har så gaalet tråk så jag bloggar igen,  happy?
Eller okej....jag har inget att skriva...palla....blogga mer....¨
Puss ;D


Be with you

Godmorgon :)
Eller okej...God eftermiddag :))
Idag ska jag ju till min farmor eller jag har redan vart där och hjälpt till men ska dit snart igen.
Har total fastnat på Enrique Iglesias-Be with you <3
Iallafall imorrn är det chill dag tror jag nog, packa för det mesta. Om nån från det gamla folket vill ses i stan, call me?
Jaja det var väl allt...kom på att det är 5-4 veckor kvar tills skolan?!
Sjukt kort jööööh. Jaja man får väl ta vara på tiden, jag kommer iallafall ha sjukt kul i Värmland. Det vet jag. Fast kommer sakna ******* gaalet mkt. :(( Vilket jag gör 24/7....
Puss så länge ;D <3


Do you know?

1. Jag bodde på Södermalm i hela mitt liv fram tills förra året..?
2. Jag äger på att få mina föräldrar göra som jag vill : Åka till Bangkok, Skaffa katter och massa mer ;D
3. Jag har blivit påkörd av en bil.
4. Jag skulle vara med i en film när jag var liten (ja dom valde mig av alla på dagis) men jag tog inte ur nappen ur mun :( *stolt*
5. Eros Ramazotti (?) har vinkat till mig när jag var liten.
6. Min farmor är tysk och min farfar norsk.
7. Jag älskar Thailand och har vart där 4 gånger, mer ska det banne mig bli.
8. Jag är det enda barnet.
9.Min mormor har pratat med kungen och Bert Karlsson men trodde inte på dom så hon la på..??
10. Min mamma har pratat med Abba :D
9. haha lite mer info om mig :)

All the people is craazyy

Hej korvar :))
Åt just middag, pasta med nånting :)
Iallafall, längtar till nästa vecka, now you know.
Estro Gonestro kan du SVARA på MITT SMS NÅN GÅNG ?!
Eller ooooh du tycker det är pinsamt ;) O get it, bitch hahaha nerå
Nejmen seriöst, what's up with the comments??? KoKo jag veet att ni gömmer er där, I just know it. Men kom igen, gör liitteee kommenttarrer. NU tack :)
Okej idag shoppa jag litt. En mini tankräm, torr-balsam, schampo+balsam, trosor (important, important) en svart t-shirt och skooor!
Not soo much but it's for Värmland. Anyway. Spoke with mah honey todayy :) Oh gosh finns inga ord, he is soo perfect. Now you know.
nejmen seriöst, har tråkigt som FAN. Ska väl laddda kameran, gå på toa, ladda DVD- spelaren, göra pack-lista, duscha, typ? om jag pallar. nejmen nu måste jag gåååååå har såååå important saker att göra. PUSS

PS. I love you so much

LET'S GET CRAAAZZZZYYYYYY :D
haha neee. Nejmen jag har inget göööraaaa!!! buhuhuhuhu
Imorrn fyller väärldens bästaste farmor 80!
Ah herregud vafan skulle jag göra utan henne? Hon är UNDERBAR. Alla, helt seriöst alla gillar att prata med henne och tycker att hpn är jäätte trevlig. Mina grannar trodde inte alls att hon var 80 utan att hon var 70. Hon är helt seriöst piggast i hela släkten. Jag älskar henne oavsett vad. Hon har alltid varit där för mig, jag har köpt en skit fin present till henne imorrn. Hon älskar glas-skulpturer, that's explains it all of my present.
I Love You and i always will, Farmor<3333333

Oh really??

HAAHAAAAA säger jag bara, Catherine Zeta Jones och hennes make Michael Douglas är på "semester" i....Sverige?!Dom valde det istället för Hawaii och sånt. O M G säger bara. That's all. LÄS det här inlägget- http://www.expressen.se/noje/extra/1.2067516/michael-douglas-underbar-semester 
Enjoy

Till Sara: du kan vara lugn

Saga, Sara, Rebecka ni kommer väl ihåg när vi såg på "The fourth kind" det vill säga skräckisen "Närkontakt". Alla höll på att total dö av läskigheter iallafall jag och Sara. Men jag har sökt lite på internet och det är sant, den är sann. Inte alls. Den är fejkad. Puh.  Okej ni som inte var med oss och såg den ska jag berätta hur det gick till. Så jävla läskigt. Saga och Rebecka skulla ha Sleepover för: Sara, Mig, Julia och Sofia. På kvällen såg vi världens jävla läskigaste film "Närkontakt" *ni får söka på vad den handlar om* Och den var så jävla läskig. Jag höll på att dö, helt seriöst. Och vi såg den ju på natten. Efter filmen var ju alla lite skakis sådär. Och då fick vi ett sms. I sms:et stog det: Vad gör ni? Eller något sånt till Sofias mobil. Alla typ dooooooog för att tänk att få ett random sms mitt i natten precis efter en skräckis?? Iallafall ingen av oss andra hade numret. Så vi kollade med 118 800. Då sa dom att det inte fanns någon som hade numret. Eller att det inte var giltigt. Jag dog. Stackars Sofia skulle inte sova över för att hpn skulle upp tidigt och det var bara hon som hade fått sms. A det var ju ganska så jätte läskigt eller hur...? Men vi kollade med Eniro eller nåt sånt och då visade det sig att det var en kille i våran klass nr. Jag var redo för att slå till nån riktigt jävla hårt. Hahah nejmen jag var såå jävla arg. Hur fan tänkte han...? skrämma livet ur mäh. Jaja och han sa iallafall i skolan sen att han var nära på att skicka ett till sms: Jag är påväg hem till dig nu. Tack guuuuud att han inte gjorde det. Sara och jag iallafall har vart livrädda på natten efter det här. Det är 2 månader sen nu. Men iallfall ni kanske fattar nu att ni inte borde se den. Jag har lovat mig en sak: jag ska aldrig, aldrig mer se en skräckis. Tack för moi. Och happyface på att den är fejk. Puss

inte till filmen men jag får panik av den här bilden.

Rötter från andra länder

Asså jag läste just på www.asiat.blogg.se och då såg jag kommentarer som var inte helt okej om hennes bakrund os.v. med tanke på att hon kommer från Kina. Jag tycker bara att det är coolt att man har rötter från andra länder. Svennar kan bli jävligt egoistiska ibland och bara tänka på att de äger landet os.v. Det har jag blivit jääävligt trött på. Alla vet mycket väl att man kommer från andra länder oxå så varför klaga på andra då? Alla är lika mycket värda no matter what. Det spelar ingen roll som helst att man är mörkhyad, eller vit. Det är ungefär samma sak med hårfärgar. Vem fan bryr sig om man är Blond eller Brunett. Ingen. Så varför då bry sig om man är mörkyad eller inte. Come on. Palla bry er. Jag personligen tycker bara att det är skitfint att ha ett eget ansikte, kropp m.m. Och det är ens egen. Ingen ska någonsin behöva höra att man är ful, tjock m.m. den kanske har valt att vara så. Samma sak som DU har valt att vara som du är. Alla är precis lika fina, och det vet jag att alla vet men det är vissa som är fega och inte vågar erkänna. Vill säga mobbare.
SÅ nu fick jag ur mig det, nu ska jag hämta katterna I love u

Wholy Smoke

Hhaha rubriken andvänder min underbara mor ofta :))
Nejmen seriöst. Jag har fastnat i Blogg-koma. Jag kan inte sluta. Tycker så synd om er, kommer ju inte kunna blogga på en vecka, minst!
Nåväl jag tror nog ni survivar.
Btw! Har ni typ märkt en sak..? Att det är ju typ massa översvämmningar, jordbävningar os.v. just nu. Och inte nog med det. Det står ju typ as mycket om "Utomjordingar" nu på Aftonbladet, Expressen (ja jag läser dom varje dag, det är min nyhetskälla, jag klarar inte av att läsa DN jag typ dör av tråkigheter, lite skvaller måste man ju ha) haha iallafall det är inte som förr.Maybe "Maya-folket" har rätt om att vi går under 2012 *spooooookyy* haha nejmen jag vet inte, tror fan inte att vi gör det. Vi är ju Superman och Superwomans allihopa, Bring it on Bitches (aliens) ;)
Hhaha nej nu är jag och cyklar. Puss, I love ya <3

 FIIIIIIIN <3

Örongodis :)


Seeeegt

Okej gott folk, min data har lite problem nu. Typiskt. Det tar typ 100 år för den att ladda upp EN bild. Nej jag tror nog att jag väntar med bildvisningen!
:)
Stööört irriterande, jag vet. Jag blir oxå grymt irriterad när kompisarna inte lägger upp bilder, rigth? Det är jöh bilderna som är roliiigaa :))
Nejmen jag försöker imorrn, Puss. I <3 YOU!


I'm Superwoman

Tjoo breez!
Ska snart lägga in lite bilder på bloggen, there you go ;)
Haha nejmen faktiskt! Statistiken går ju uppåt lite, I <3 U!
Just gona stand there and watch me burn? Haha hängde med lite i texten :)
Seriöst, jag hatar Facebook. Jag och Angelika kan tydligen inte vara kompisar? Come on? Not fair at all. Jaja det löser sig nog :)
Nejmen nu ska jag nog ta och ladda upp bilder/pics:))
Puss. Ps I Love You

Saknar den kvällen. Den förändrade mitt liv. På ett underbart sätt. <3

You know how I know how

Snarttt middag, najs!
Känner mig stört trött just nu...:(
Längtar tills nästa veckaaaa jöh. Sms:ar med Estro Gonestro och pratade med Thea och Louise, busy, busy haha neee.
men nu pallar jag inte blogga mera. Too bad. See yao

Sweetheart

Okej så idag var jag på Saltkråke ön, ni vet filmen Saltkråkan. Om jag ska vara helt seriös så kom jag inte ihåg placet alls...men jaja antar att det var lite nyttigt att komma ut. Fast jag led ju oxå: Lilltån mördades sakta men säkert av skon, Getingar var ju Ö V E R A L L T! Come on, get at life istället för att hänga efter andra!!!
Okej nu kommer mitt "dagens påpekning" jo jag och min familj la oss på en brygga vid saltkråke huset. Det stog ingen skylt att bryggan var privat eller nånting, det fanns bara en liten båt that's all. Men efter ett tag kommer ett par gamlingar och kvinnan ba: Är ni nån beröring till deras båt? Vi bah: nee? Hon bah: Då vill jag att ni ska gå av nu! Vi bah : okej? Ni undrar säkert varför det var så irriterande med det här? Jo att jag tycker faktiskt att man kan skriva en skylt, den behöver inte vara stor eller så men bara en liiiten skylt: OBS! Privat brygga, Oberörda hänvisas till bryggan vid entrén! Lixom, svårt? nej.
Jaja det var nog allt...imorgon åker jag hem, sen är det bara att tagga till farmors 80-års fest. Det ska bli trevlans. Sen åker jag som sagt till Värmland och kommer inte hem på en vecka. Bloggar nog inte där, känns ju lite halv osocialt att sitta och blogga där, rigth?
Men bloggar ikväll, Puss<3




 haha okej jag har tråkigt, som fan. Men ett ex ;D

Svaris på talis

KommentarTid 
Annie om Solen steeeeker!:
HAHAHA du är så jävla skön Linn x) <3


Alltid ;) <3

That's SO not okay!!!

Okej så jag var nyss på Ica, samma gamla affär. Whatever, såg typ 2 st tjejer i min ålder (14) och dom gick runt i bikini?! U R S Ä K T A mig? Visst det kan vara okej att gå runt så när man är 3-5 år men när man e 14. Nej tack, det ser inte roligt ut alls, bara sunkigt. Jag menar åk hem och byt om! Sen såg jag en pappa som gick BARA i shorts (bad shorts) Seriöst, come on. Vart e Sverige nånstans i tiden på 80 talet?? NEJ nu får jag nog. Såg ett par thai ländare i butiken. Buuuhuhuhuh fattar nui hur mycket jag längta tillbaka då på en skala 1-10?? 10 Kan jag tala om för er.

Solen steeeeker!

Jimmy CHOOOOO haha var bara tvungen!
Okej så idag gick jag upp rekord tidigt, 9!!!
Sen så masa hela min familj+moi ner till havet, as najs men bada inte vattnet var ju freeezziiiinnggg!
Iallafall, satt och tänkte på livet när jag hade fötterna nere i vattnet, nice! Iallafall...saknar min Emelie :((( hon är i spanien nu och jag saaaaknar henneeeeeee!! notera det nu!
Hm kom på en sak inatt: om det skulle göras en film om min familj skulle den vinna oscars, seriöst! det är såhär som händer när våran familj åker iväg!: Vi började klockan åtta på morgonen med packningen och blev klara klockan ett, vi ska bara vara borta i minder än en vecka (!) När vi äntligen satt oss i en smockfull bil som det inte går in en mygga till i. Katterna mjauar för fullt och det är varmt. Plötsligt frågar mamma pappa om han hade packat ner hennes neccesär han säger ja men mamma blir orolig så hon måste stanna bilen för att kolla. Vi stannar förbi hos farmor och mamma ser att den är med, hon är nöjd. Då ser jag en larv och skriker i panik, mamma och pappa blir arga för att dom inte får tag på den och katterna mjauar för fullt. Tillslut får vi ut den och jag och mamma är hungriga. Katterna mjauar för fullt. När vi äntligen kommer fram så går mamma och pappa ut ur bilen och glömmer mig (!) (vi har bara 2 dörrar) så jag sitter kvar ihoppressad av en kattbur brevid mig och på det en katt toa och en katt påse under mina ben samt 2 väskor. När alla kommer in i huset så springer katterna in under soffan, vi håller på att få fram katterna i 1 h minst. sen säger mamma : nä nu skiter ja i det här!!! Hon går ut och sätter sig i solen. Snart är det kväll och pappa fixar med mygg nätet framför dörren. Han ber mig att trycka dörren inåt jag missuppfatta det hela och tröck utåt. Katten Bella smiter ut i högsta hugg. Hon springer som en kanon in mot grannens hus. Det tar minst en halvtimme innan vi får tag på henne och vi springer hem


Grym jag e :O ;)

Hej hej, vet ni hur grym jag är eller vad?! Jag kom ihåg lösenordet :DDD Okej det är ju inte precis svårt men skitsamma. Just nu sitter jag i stockholms skärgård i en hängmatta som är som en stol ( ni fattar nog) och med datan i högsta hugg! Imorrn hoppas jag verkligen att det bli kanon väder så jag kan passa på att sola järnet!
Plus att mina katter typ ligger i hörnet under soffan och kukilurar-.-' Whatever dom får väl sitta där då, men ut får dom inte gå! Det är nämligen så att det finns en Rotweiler (?) och en Schäfer (ja ni ser att min stavning på raser äger) aja dom är iallafall i närheten, utan koppel. There you go! Nu fick du just svaret!
Iallafall, solen steker!!
Och ja juste! Har ni hört kisssies nya låt? Jag tycker att den suger. Hon sjunger ju så jäääkla lågt juh! Sjung högre kvinna!
Jaja måste gå nu, Puss puss <3

Sho Breeeeee

Hallioj skeppohoj! Haha nejdå men idag ska jag som sagt åka ut i skärgården. Blir där i en vecka och ska sola som f*n. Min bränna från Thailand håller ju inte hur jäkla länge som helst..-.- Men det beror på att jag har blivit så torr och brände mig som fane där nere, man vill ju inte komma tillbaka till skolan som en blekis, vilket jag personligen ska se till så att det inte händer om det så ska vara solarium!!!
Anyway. Tycker lite smått synd om mina stackars katter i den här öknen. Tänk er själva att gå runt hela dagen i päls ?! Men grejen är att dom vill ut. Vi tvingar dom inte alls. Det är så att jag faktiskt tycker att det är mysigt när de är inne, men jag får väl vänta tills vintern. Ajuste jag vet inte om det kommer bli super bra bloggning den här veckan för min del. Det är nämligen så att jag har glömt lösenordet, tro det eller ej. Om ni undrar hur jag då kan blogga är för att jag har lösenordet sparat på datorn....Jag tror nästan att jag är lika bra som einstein. Eller inte.
Såå bli inte allt för besvikna om vi inte har bloggat, Emma är oxå i skärgården. Så men come on folket! Om vi inte har bloggat sitt inte inne och uggla då, gå uuut och sola wtf! Tänk, värsta mardrömmen ju att komma tillbaka till skolan blek, blekare än sanden. Medans alla andra är bruna som Morötter, okej inte så då men det var det första som kom upp...Okej nu babblar jag iväg! å chingeling puss på din kind! <33333

(y)

I miss you

Det här året, i 7:an har jag förändrats något enormt.
Det har hänt så mycket nya saker som har förändrat mitt liv så sjukt mycket.
Jag har börjat lära känna massor med nya människor och har blivit mer mognare ^^
När jag läser i mina söder-kompisars arkiv sen vi gick i skolan kommer jag ihåg hur galet kul jag hade det då.
Vi var som ett oslagbart gäng, vi 7.
Men det var något som inte var helt rätt...just numret 7....det är udda....när man är udda är det alltid någon som blir utanför, blir bortglömd av alla. Man var 2 och 2. Det var då som jag hittade Ester och Anna. Medans Angelika och Edith var, Emma och Katja. Vi var lite udda, vi tre. Vi var verkligen inte som alla andra. Vi var mobbade på ett roligt sätt XP Sen gick tiden och så småningom slutade alla 6:an. Då splittrades vi. Ester och jag åt ett enskilt håll medans alla andra gick till ett gemensamt håll. Det var den absolut hemskaste tiden i mitt liv. Kvällen då jag fick höra att jag skulle flytta, jag bröts isär, jag skulle aldrig mer gå i samma skolan som dom andra igen. Jag skulle börja en helt ny skola, utan någon att lita på, inte en enda som jag hade pratat med, bara främlingar.
Jag försökte hålla masken och le men inuti var jag förstörd. Varje kväll jag kom hem från den nya skolan grät jag. Jag ville inte tillbaka dit, aldrig mer. Varje morgon som jag åkte till skolan och vi svängde in mot skolan ville jag bara åka hem och gråta. Sammanfattat : jag var förstörd. Men med tiden började mina sår läka, jag hitta nya kompisar som jag är jätte glad över att jag hitta. När jag nästan var helt okej sen kom dom. Dikterna. Dikterna om mig, hur jag svek, lämnade, struntade i alla. Jag blev ledsen och besviken på mig själv. Jag trodde att jag var världens sämsaste kompis. Jag trodde verkligen inte att dom kunde skriva så. Då blev jag arg och ledsen så jag orkade inte ens prata med dom mer. Jag ville bort. Efter ett tag börja jag förlåta igen och börja ta upp kontakten igen, men var inte rikitgt nöjd eftersom att ingen hade ens sagt: förlåt, eller jag borde inte ha skrivit dom så att du såg.
Men jag orkade inte bry mig längre så jag gjorde en ny header för att vara snäll. Då börja alla bli jätte arga på mig. Ingen utom möjligtvis 2-3 tyckte det var okej. Jag förstog inte hur alla kunde bli så arga på mig, jag hade ju inte gjort nåt fel, eller? En sa att jag inte tänkte på någon annan än mig själv. Jag försökte skita i alla taskiga kommentarer, men alla vet att det inte går. Man vet att det är riktat mot en själv, man kan inte släppa det bara sådär. Då blev jag arg/ledsen igen. Då tyckte jag att jag hade fått nog. Jag behövde inte få höra mer nedtryckande kommentarer, eller? Då lät  jag bara tiden gå. Och som sagt tiden läker alla sår. Nu saknar jag oss, vi 7. Hur mobbade vi än var. Men jag vet att det inte kommer vara samma sak igen om vi träffas igen. Alla har förändrats otroligt mycket.
Men jag vill testa igen. Men det är omöjligt att få alla att träffas en tid som alla kan. Jag testade en gång under terminen med ett datum som alla skulle komma men ingen kunde. Så blev det så smångom jul, jag fick mina katter, det skulle bli för mycket om jag bjöd hem alla. Så jag väntade. Nu är det sommar och jag vill träffas, igen vi 7! Hemma hos mig.
Så nu har ni fått läsa hur jag har mått under året. Jag vet att jag inte har gjort så smarta saker under året heller. Men nu fick ni iallafall en syn hur det såg ut från mitt håll. Ville bara skriva av mig.
Nu vill jag aldrig mer prata om det här.
Saknar oss, Scg!

Ps. I <3 U

Cha chaa! Angelika sa att jag skulle blogga så jag antar att jag gör det nu :PpPpPpP
Hhaha nejmen jag sitter typ och mår illa och det är as-varmt, puh! Sitter med en fläckt 10 cm från mig och en bunke med jordgubbar i...!
Btw rev Bella mig as hårt :(( Hon kan bli en riktig Bitch när man ska bära in henne....:@jag börja blöda och solklart hittar jag inte sånt som tvättar såret...-.-'
Jag saaknar Thailand, vrf bor jag inte där?! Lixom come on!
Och sen saknar jag en till....:´(
Jaja ska inte klaga, kunde ha haft det värre....
Och Emma om du ser det här: Säg till din mamma att hon ska ringa upp min! :)
Yaoyao see ya later bitches!

C'est le pool


Nothing on you

Hihi tänkte slänga in ett inlägg till eftersom att jag har ap tråkigt!
Iallafall har ni sett hur duktig jag har blivit på att skriva istället för att ta massa förkortningar....stolt? Svar: Ja.
Har ni tänkt på en sak..? Hur jäkla gott det är med iskallt vatten med isbitar och en citronskiva i en super varm sommardag? Jag kom på det idag :D
Och ja juste! Tänkte ju bara påminna alla som har blonderat hår att när ni badar i klor-poolen, så kommer erat hår snart bli grönt om ni badar mycket vill säga. Så då tvättar ni håret i tomatjuice och citroner :D Inte för att jag har blonderat hår dårå men min mamma :P Och nej hon kom inte på det utan frisören gav det tipset till henne :)
Så nu har jag typ inget mer att skriva eller jo, jag lägger nog in ett till inlägg med massa bilder från när jag var i Thailand-Bangkok, Koh Samui för en vecka sen!
Puss

 Jaha där gick jag för en vecka sen....Hotellet som jag bodde på i Koh Samui hette Amari-Palm Reef! Verkligen ett tips o ni ska åka dit! Deras frukost buffé var enorm och man kunde äta sushi, frukt, smoothies, thailänsk frukost, Amerikans frukost, ja allt! Haha det där lät ju som en reklam för Amari, go me x)

I am the most happiest girl on the whole world, I have you <3

Hej hej! Nu känner jag att det måste bli ändringar här på bloggen:
1.Blogga mera
2. Ändra headern (den e skitsnygg men vill ha en lite nyare, om emma oxå vill)
3. Börja få mer läsare
4. Börja göra olika filer att lägga inläggen i
5. Bli bäst, fast vänta lite de e ju vi redan?

Så, nu var det avklarat. Imorgon åker jag till ett landställe och kommer vara där i en vecka sen är jag hemma för att fira min farmors födelsedag, sen åker jag till Värmland i en vecka och sen kommer jag hem! :)
Men den närmsta veckan som kommer så ska jag ha med mig datan, vet inte om det finns något bra internet uppkoppling där men det får vi se då(!)
Katterna ska ju med, vi får se hur det går för dom att sitta i en vrålvarm bil i en timme...:P
Jaja idag var Sara här och vi typ skrev ett brev till en kille...XP Dock ingen som ni känner, alls bara Sara vet:)
Iallafall hon gick hem för en stund sen och snart kommer gäster till oss...mammas kompis+familj det ska nog bli kul.
Och rubriken som ni ser, haha jag har skrivit den på Facebook, Msn och här :))
Ajuste! Har ni hört låten Bob-Airplanes? Den äger allt och alla, jag lovar. Lyssna på den ni kommer inte bli besvikna!


Neeeeeeeeeeej!!! :@

VARFÖR MÅSTE DET KMA SÅ JÄÄÄÄVLA BRA LÅTAR HELA TIN?!
ja hejsan....men alltså jag har precis hittat låten Justin Bieber-Overboard och verkligen knarkat sönder den, seriöst. Sara kan intyga det XP
Och nu så har jag hittat Bob-Airplane AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH vad brrraaaaaaaaa lååååååååååååt!!!!! Buuuhuhuhuhuhuhu jag kmr inte kunna sluta lyssna på den!
Har just fått världens sötaste sms från världens sötaste kille, seriöst! notera det nu!
nejmen jag har damp på fb för det laggar men jaja nu e jag arg/glad....x)
Pussssiiiiluuuuuusss :**********************

I'm Baaack :)

Heeeej alla underbara 3 läsare :)))
yes det e Linn här! Jag kom hem för typ 1 h timme sen....resan var grym occh underbar!
Det började med att vi stannade i Bangkok på hotellet Marriot-Qourt Yard. Det börja ju inte precis billigt för den delen utan vi börja me att äta en halv frukost för 400 kr :))) jaja sen gick vi ut på stan och lite sånt! Btw jag dog av värmen, det e ju så jäääääävla varmt där :OOO På kvällen åt vi på nåt mysigt ställe och jag måste bara säga: jag klarar verkligen inte av att se de människor som bor på gatorna vi såg en gubbe i 80-års åldern som var blind och gick omkring och sjöng i en mick och sen spela på nån dosa, gud så sorgligt vi gav honom 200 bhat.
usch kan inte sluta tänka på hnm....:(
jaja allt annat var great! Bästa resan ever!
jag typ lägger in bilder sen så nu ska jag gå....vet att jag suger på att blogga,,,,byebye :D

Ruuuligt!

1. Ditt namn? Linn

2. Ålder? 14

3. Vart bor du?  Det du ;)

4. Bor tillsammans med? Mina päron och katter(?)

5. Husdjur? 2 katter

6. Färg på ditt hus? gult

7. När är du född? i mitten på juni

8. Klass? 7a snart 8a

9. Vilket år tar/tog du studenten? palla räkna nuu 

10. Något jobb? skolan(?)?!

 



DAGENS

11. När gick du upp i morse? 10...

12. När ska du sova? typ sent...

13. Duschat idag? japp

14. Kramat någon idag? katterna :DDD

15. Pussat någon idag? Nope

16. Vad har du ätit idag? frukost

17. Dagens klädsel? jeans shorts och t-shrit

18. Dagens smink? nope har inge smink på lovet

19. Dagens sötnos? haha det vet nog bara sara:)

20. Dagens roligaste? typ inget,,,alls

 

 

VEM

21. Har du många vänner? absolut ;)

22. Hur många har du kysst? haha

23. Vem kramade du senast? KATTERNA FORTFARANDE

24. Hur många har du haft sex med? jag e 14?!

25. Hur ofta brukar du onnanera? palla dig

27. Har du pojk-/flickvän? säger inget

28. Vem pratade du med i telefon senast? pappa :)

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? sara, det du

 

 

BÄSTA

31. Film? F.R.I.E.N.D.S om de räknas

32. Låt? justin bieber-Overboard

33. Mat? sushi, thai

34. Dryck? venne

35. Färg? vitt, blått, rosa

37. Stad? Bangkok helt klart!

38. Land? Thailand

39. Ämne i skolan? rast.

40. Människa? Jag?!

 

 

 

SENASTE

41. Personen du tänkte på? detdu

42. Personen du kysste? har inte redan frågat de?!

43. Gången du spydde? När jag mådde dååligt :(

44. Gången du grät? ....venne

45. Pizzan du åt? 2 veckor sen

46. Gången du var i Göteborg? kmr icke ihåg

47. Gången du var i Stockholm? öööööööh, du e knäpp du

48. Gången du var full? ...aldrig vart

49. Gången du var hög? jag e 14

 

 

ANTAL


70. Personer du älskar? 8

71. Personer du hatar? 1

72. Pojk-/flickvänner du haft? kmr inte ihåg pallar inte tänka efter

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? lol

74. Glassar du ätit på en dag? jag lär ju kma ihåg de

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? kmr inte ihåg?

76. Gånger du haft minnesluckor? hihih ofta *fniss*-.-

77. Gånger du varit hög? 14 år fortfarande

78. Personer du saknar just nu? 2

79. Gånger ditt hjärta brustit? ingen anning

 

VEM:


80. Vill du kyssa nu? öööööh

81. Ska du träffa inatt?-.-

82. Sjöng du senast för? mig själv :DDDD

83. Hade du senast en msn-konversation med? saga

84. Spelade du tvspel med senast? typ Thea

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? gissa 5 ggr

86. Vill du kasta dina underkläder på just nu? hahaha vafan?

87. Förtjänar att dö? venn

88. Är söt? jag solklart!

89. Vill du sova jämte inatt? vägg.

 

 

 

VAD:


90. Gör dig glad? söta sms :)

91. Gör dig arg? irri folk

92. Vill du helst göra nu? vara me nån, tråkar ihjäl

93. Önskar du att du slapp göra? gå i skolan igen?

94. Vill du ha nu? palla

95: Önskar du dig i födelsedagspresent? en resa :D

96. Längtar du till? venne

97. Tycker du om dina betyg? vi har inte betyg :D

98. Ångrar du i ditt liv? nej

99. Är det bästa som hänt dig? hmmmm den var svår 

100. Hur mycket är klockan? 14.51


RSS 2.0